Kovačević bio blizu velikana: Glava je bila tamo, a koferi spakovani

Izvor: B92, 26.Okt.2023, 12:09

Kovačević bio blizu velikana: Glava je bila tamo, a koferi spakovani

Potencijalni reprezentativac Srbije Vladan Kovačević otkrio je da je bio blizu transfera u portugalsku Benfiku.

Golman poljskog Rakova je istakao da je neverovatno da je bio blizu tako velikog kluba, ali na kraju se transfer nije uspeo realizovati.

"Transfer u Benfiku je bio blizu, razgovarao sam sa ljudima iz kluba i neverovatan je osećaj spoznaja da sam bio blizu tako velikog kluba, ali na kraju transfer se nije realizovao", rekao je Kovačević za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Kanal Sportowy".

"Ne mogu da kažem šta se tačno desilo, ali bio sam jako blizu. Glava je već bila u Lisabonu, koferi spakovani, ali do transfera nije došlo".

Kovačević je ostao u Rakovu i ovog četvrtka će braniti gol poljskog sastava u duelu sa velikim Benfikinim rivalom Sportingom.

Ovaj 25-godišnjak je karijeru počeo u Željezničaru iz Banjaluke, a u Rakov je stigao iz Sarajeva, koji ga je tokom četiri godine u klubu kratko slao na pozajmicu u Slobodu iz Mrkonjić Grada.

Ove sezone je na 20 utakmica primio 21 gol, a na osam susreta je uspeo da sačuva svoju mrežu.

Odigrao je sedam mečeva za U21 reprezentaciju BiH, ali je odlučio da igra za seniorski tim Srbije.

Međutim, administrativni problemi su mu onemogućili da brani gol "orlova" u kvalifikacijama za EURO 2024.

Selektor Dragan Stojković Piksi čeka rešavanje tih problema da ga pozove, ali bi u međuvremenu Kovačević mogao da dobije poziv novog selektora BiH Sava Miloševića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.