Košmar se nastavlja, Joveta prerano završio sezonu!

Izvor: Sportske.net, 14.Apr.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košmar se nastavlja, "Joveta" prerano završio sezonu!

Crnogorski internacionalac se ponovo povredio.

Stevan Jovetić je sinoć u meču sa Remsom morao da izađe pre kraja utakmice u 84. minutu zbog povrede.

Portugalski trener "Kneževa" Leonardo Žardim je izjavio po kraju utakmice da se nada da će Crnogorac brzo na teren.

Na žalost takvo nešto neće biti moguće, danas posle dodatnih pregleda je utvrđeno da je došlo do cepanja prednjih ukršetnih ligamenata u levoj nozi Stevana Jovetića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ozbiljna povreda će tako odvojiti Crnogorca van terena do kraja sezone a pravo je pitanje u kakvom stanju će dočekati početak naredne.

Napadač Monaka samo što se vratio iz prethodne povrede posle skoro pet meseci, ove sezone je odigrao samo osam utakmica u Ligi 1 postigavši dva gola.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maler mu je srednje ime – nova teška povreda Stevana Jovetića

Izvor: B92, 15.Apr.2019, 13:47

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić završio je sezone nakon nove teške povrede...Bivšem kapitenu Partizana, koji celu karijeru ima problema sa povredama, stradali su ligamenti kolena pa ga čeka višemesečna pauza...Jovetić se povredio u naizgled bezazlenom duelu sa igračem Remsa u subotu uveče....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.