Košarkaši Mega Leksa na pripremama u Švajcarskoj

Izvor: B92, 16.Sep.2015, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Mega Leksa na pripremama u Švajcarskoj

Košarkaši Mega Leksa otputovali su u Švajcarsku, gde će u sklopu priprema za novu sezonu odigrati dve prijateljske utakmice.

Posle učešća na međunarodnom turniru u Kraljevu, izabranici trenera Dejana Milojevića će se u četvrtak u švajcarskom Friburu sastati sa Montejom, a dan kasnije sa domaćinom Friburom.

Po povratku iz Švajcarske, košarkašima Mega Leksa predstoji generalna proba pred početak Jadranske lige, kada će se 22. septembra u Sremskoj Mitrovici sastati s prvakom Turske - Karšijakom.

Istog dana u Sremskoj Mitrovici biće organizovana promocija tima na kojoj će Mitrovčani imati priliku da se druže sa igračima Mega Leksa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mega brusi formu u 'Švici', generalka sa Karšijakom

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2015

Učešćem na međunarodnom turniru u Kraljevu košarkaši Mega Leksa ušli su u završnu fazu priprema za novu sezonu koje će biti finiširane brušenjem forme u Švajcarskoj...Košarkaški Mega Leksa zauzeli su drugo mesto na prvom međunarodnom "Mega Leks Kupu" odražnom u Kraljevu tokom prethodnog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.