Mega brusi formu u Švici, generalka sa Karšijakom

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2015, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega brusi formu u 'Švici', generalka sa Karšijakom

Učešćem na međunarodnom turniru u Kraljevu košarkaši Mega Leksa ušli su u završnu fazu priprema za novu sezonu koje će biti finiširane brušenjem forme u Švajcarskoj.

Košarkaški Mega Leksa zauzeli su drugo mesto na prvom međunarodnom "Mega Leks Kupu" odražnom u Kraljevu tokom prethodnog vikenda čime su zvanično započeli završnu fazu priprema za novu sezonu.

Poslednje dve nedelje priprema za iskušenja koja slede u regionalnom šampionatu izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dejana Milojevića sprovešće u Švajcarskoj gde ih očekuju i dve kontrolne utakmice.

Oba meča biće odigrana u Friburgu, a protivnici Mega Leksa biće ekipe Monteja (17. septembar) i domaći Friburg (18. septembar).

Po povratku iz Švajcarske ekipu Dejana Milojevića očekuje generalna proba pred početak nove sezone. Protivnik će biti šampion Turske Pinar Karšijaka a meč je zakazan za 22. septembar i biće odigran u hali "Pinki" u Sremskoj Mitrovici.

Istog dana u gradu će biti organizovana promocija tima na kojoj će Mitrovčani imati priliku da se druže sa igračima Mega Leksa.

Prvu utakmicu u novoj sezoni regionalne ABA lige ekipa Mega Leksa odigraće 1. ili 2. oktobra protiv Crvene zvezde u hali "Pionir".
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mega Leks u Švajcarskoj

Izvor: Blic, 16.Sep.2015

Košarkaši Mega Leksa odigraće dve prijateljske utakmice u Švajcarskoj u sklopu priprema za narednu sezonu, saopšteno je na sajtu kluba...Izabranici Dejana Milojevića će u četvrtak odmeriti snage sa domaćom ekipom Montej, a dan kasnije protivnik će biti Friburg...Po povratku iz Švajcarske,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.