Kosan na ceni - Stigla mu još jedna ponuda? (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosan na ceni - Stigla mu još jedna ponuda? (foto)

Iako je pre par dana izgledalo da se iskusni stručnjak vraća u Čačak, to i dalje nije sasvim izvesno.

Podsetimo, posle rastanka Mladena Dodića i čačanskog Borca, pojavila se informacija da će njegovo mesto na klupi zauzeti Milorad Kosanović, koji je u više navrata bio šef struke čačanskog superligaša.

Međutim, iz Borca još nije stigla zvanična potvrda te informacije, a sutrašnju utakmicu sa Crvenom zvezdom najavio je trener Vladimir Stanisavljević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U međuvremenu, Novi Pazar je okončao saradnju sa Nebojšom Vučićevićem, samo dan pred meč sa Novim Pazarom, a na Tviter profilu emisije SOS kanala ''Total soccer'' objavljeno je da se sad i Pazarci interesuju za popularnog Kosana.

Podsetimo, iskusni stručnjak je poslednji angažman imao u surduličkom Radniku prošle jeseni.

Vrteska! Novi Pazar smenio Vucicevica. Ljajic vodi tim protiv Partizana, pregovara se sa Kosanovicem koji se jos nije dogovorio sa Borcem... pic.twitter.com/LRIRZAAZzo

— TOTAL SOCCER (@NebojsaSoskanal) April 12, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milorad Kosanović: Ipak u... Borac

Izvor: Mondo, 13.Apr.2017, 12:42

Iskusni trener Milorad Kosanović imao ponudu Novog Pazara iako je pre tri dana dobio poziv iz čačanskog Borca...Foto: MN Press..  Iznenadno smenjivanje Nebojše "Ušketa" Vućićevića sa mesta trenera Novog Pazara pred prvenstvenu utakmicu sa Partizanom uzburgalo je duhove u radu u Raškoj...Jedan...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.