Milorad Kosanović: Ipak u... Borac

Izvor: Mondo, 13.Apr.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milorad Kosanović: Ipak u... Borac

Iskusni trener Milorad Kosanović imao ponudu Novog Pazara iako je pre tri dana dobio poziv iz čačanskog Borca.

Foto: MN Press

  Iznenadno smenjivanje Nebojše "Ušketa" Vućićevića sa mesta trenera Novog Pazara pred prvenstvenu utakmicu sa Partizanom uzburgalo je duhove u radu u Raškoj.

Jedan od onih čije se ime odmah pomenulo kao mogućeg naslednika "Ušketa" je iskusni trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Milorad Kosanović.

Pomalo i začuđujuće, jer je Kosanović pre tri dana dobio ponudu čačanskog Borca.

Kosanović je novinaru SOS Kanala i kolumnisti MONDA Nebojši Petroviću rekao da je "posle dužeg razmišljanja ipak izabrao Borac".

"Ipak Borac" - potvrdio Kosanovic za Total soccer posle duzeg razmisljanja da li da prihvati ponudu Novog Pazara. pic.twitter.com/YvxiD8UAHh

— TOTAL SOCCER (@NebojsaSoskanal) April 13, 2017

Kosanović je tako za poslednjih godinu i po dana treći put preuzeo vođenje tima istog kluba!

On je u novembru 2015. godine nasledio Nenada Lalatovića na klupi čačanskog kluba, a otišao je već u januaru 2016, početkom priprema za prolećni deo sezone. Potom je ponovo došao u Borac krajem aprila 2016. godine.

Dakle, 69 dana je bio trener Borca, pa 99 dana nije, i onda je opet seo na klupu čačanskih "zebri".

Zanimljivo, Kosanović će (ponovo) debitovati na klupi Borca protiv svog nekadašnjeg kluba - Crvene zvezde (danas od 17 časova).

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kosan prelomio, preuzima 'fenjeraša'

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2017

Posle dugog razmišljanja ko toga koju ponudu da prihvati, iskusni trener Milorad Kosanović doneo je konačnu odluku...Bivši trener Vojvodine i Crvene Zvezde Milorad Kosanović (66) doneo je konačnu odluku vezanu za izbor novog kluba...Nakon što je Nebojši Vučićeviću uručen otkaz u Novom Pazaru...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.