Izvor: MozzartSport.com, 04.Dec.2020, 23:35

Kolon bez najboljeg strelca Bernardija juri prvo mesto, Kordoba igra za čast

Poslednje kolo grupne faze Kupa Dijego Maradona, situacija u Grupi 2 je prilično poznata, ali sastav iz Santa Fea ima motiv

Na stadionu Alfredo Terera u Santijagu sastaju se večeras ekipe Central Kordobe i Kolona(23.20) u susretu poslednjeg kola grupne faze Kupa Dijego Maradona, koji ne nosi preveliki značaj za domaćina, koji je već ostao bez šansi za plasman u fazu "Campeón" i moraće da se zadovolji igranjem u fazi "Complementación", gde će pobednik imati šansu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za plasman u Kopa Sudamerikana za 2022. godinu. Kolon je sa druge strane i posle poraza od Independijentea obezbedio plasman u šampionsku rundu, gde će se boriti za trofej i plasman u Kopa Libertadores za sledeću godinu.

Ipak, iako su sudbine ove dve ekipe poznate, sastav iz Santa Fea ima za šta da igra, žele prvo mesto u grupi pred narednu fazu, u kojoj će 12 timova biti podeljeno u dve grupe, svaku grupu će činiti po tri prvoplasirana i tri drugoplasirana iz prve faze, a pobednici će se plasirati u finale, gde će se boriti za trofej i plasman u Kopa Libertadores. Trener Eduardo Domingez planira četiri promene u odnosu na sastav koji je poražen u prethodnom kolu od Independijentea, pa će tako po prvi put startovati Brajan Fernandez i to umesto Rodriga Aliendra. Fakundo Garses će zameniti Emanuela Oliveru, Erik Meza će zaigrati umesto Aleksa Viga, dok će Jeiler Goez u postavi odmeniti najboljeg strelca ekipe i dosadašnjeg toka takmičenja sa tri postignuta pogotka Kristijana Bernardija. Pobeda znači i overa prvog mesta u grupi, kako Kolon pred mečeve poslednjeg kola ima bod više od Independijentea.

Što se tiče Kordobe, Alfredo Berti neće moći da računa na Franka Sbutonija, centralni defanzivac je radio odvojeno zbog upaljene Ahilove tetive. Na raspolaganju neće imati ni napadača Pabla Palasios Alverangu, kao ni Urugvajca Sebastijana Ribasa, koji ima problema sa mišićima.

Postave bi trebalo da izgedaju ovako:

Central Kordoba: Alehandro Sančez, Ismael Kilez, Vera Oviedo, Nahuel Banegas, Džonatan Bej, Fransisko Sero, Arijel Rohas, Kristijan Vega, Huan Ignasio Viejra, Klaudio Rianjo i Abel Arganjaraz.

Kolon: Leonardo Burijan, Fakunco Garses, Bruno Bjanki, Rafael Delgado, Erik Meza, Federiko Lertora, Jiler Goez, Gonzalo Piovi, Tomas Čankalaj, Luis Rorigez i Brajan Fernandez.

Dakle, Kolon ima daleko više motiva, ali jasno je i da se Kordoba neće predati, pobeda u poslednjem kolu bi predstavljala dobar podrstrek za ekipu Alfreda Bertija pred nastavak takmičenja u fazi "Complementación".

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.