Izvor: TvojPortal.com, 29.Nov.2011, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolko para tolko i muzike ili ti nema para nema ni lige

TVOJ PORTAL
Kako tvrdi Dejan Tomašević, potpredsednik KSS zadužen za takmičenja, trenutno nema para za održavanje KLS.


On je izrazio očekivaanja da će savez što pre uspeti da nađe sponzora za ovo takmičenje
Situacija u Košarkaškoj ligi Srbije je više nego alarmantna. U savezu su svesni težine ovog problema pa će što pre pokušati da pronađu rešenje.
Reči gospodina Tomaševića prenosimo u celosti:
''Nadam se da ćemo uspeti da >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << pronađemo sponzora lige, a znamo da ga nismo imali duži period. Problem je i to što mi nemamo finansijska sredstva ni kvalitet za ovoliki broj klubova u KLS.
Potrebno je da uradimo analizu, da vidimo koje sredine zaslužuju teret prvoligaša i mogu da ga iznesu, pa da u nekom budućem periodu kao Savez to prepoznamo i angažujemo se da se tim gradovima na neki način pomogne.''

kosarkaprvenstvoDejan TomaševićKLS

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.