Kolašinac: Zvučim kao don Vito Korleone, zlato ću napasti u Beogradu

Izvor: Blic, 09.Mar.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac: Zvučim kao don Vito Korleone, zlato ću napasti u Beogradu

Naš najbolji bacač kugle Asmir Kolašinac doneo je u Beograd srebrnu medalju osvojenu na dvoranskom Evropskom prvenstvu održanom u Pragu.

"Umoran sam posle dve neprospavane noći. Prvi utisak mi je da sam promukao zbog urlikanja prilikom bacanje kugle. Zvučim don Vito Korleone (smeh). Presrećan sam zbog osvojene medalje. Sada sledi zaslužen odmor kod kuće u Sjenici, ima dosta vremena do Svetskog prvenstvu u Pekingu (22-30. avgust) da se i odmorim i dobro pripremim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za nove izazove. Možda i bolje što sam osvojio srebrnu medalju, sada sam sada upotonio kolekciju, jer imam evropsko i zlato i bronzu", poručio je Kolašinac.

Srebrni atletičar sleteo je u Beograd u nedelju nešto pre ponoći zajedno sa ostalim članovima naše ekspedicije, dok je Ivana Španović, osvajačica zlata u skoku u dalj i vlasnica novog nacionalnog rekorda (6,98 metara), odlučila da se iz Češke vrati automobilom.

Kolašinac je otkrio i glavni cilj u narednom periodu.

"Na Evropskom prvenstvu koje će 2017. godine biti održano u Beogradu napašću zlato", istakao je Kolašinac.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.