Koga to Štimac voli u Efesu? (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koga to Štimac voli u Efesu? (video)

Srpski centar igra u neverovatnoj formi ove sezone.

Vladimir Štimac je minule sezone pružao sjajne partije u dresu Bešiktaša, što mu je donelo ugovor u redovima Anadolu Efesa ovog leta i priliku da igra Evroligu.

Iskusni centar je izuzetno inspirisan u novom klubu, beleži sjajne partije, a posebno se ističe u prethodnih par kola u Evroligi.

Proglašen je i za najkorisnijeg igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šestog kola, a i sinoć je bio sjajan u pobedi Efesa nad Makabijem u Tel Avivu.

Upisao je 15 poena i 13 skokova i uz Mekoluma bio najzaslužniji za ubedljiv trijumf ekipe iz Istanbula, a nakon pomenutog susreta imao je jednu interesantnu izjavu.

Na pitanje novinara šta misli o susretu protiv "Ponosa Izraela", Štimac je bio veoma kratak.

"Ja volim Brajanta Danstona i to je to", izjavio je Štimac.

Danston je takođe bio odličan u pobedi nad Makabijem, posebno se istakao na defanzivnom kraju, kako je upisao čak pet blokada.

What's your opinion about the game, @stimac15?

👉 "I love Bryant Dunston!" #MTAEFS #GameON pic.twitter.com/Eo7LtD4c6l

— Anadolu Efes SK (@AnadoluEfesSK) 14. новембар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raduljica dominira u Kini

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017

Srpski košarkaš pruža odlične partije na Dalekom istoku...Miroslav Raduljica je ovog leta rešio da se okuša u kineskoj košarci, pa je tako parafirao jednogodišnji ugovor sa Đangsu Dregonsima...Na prvih šest nastupa u CBA ligi u proseku je imao 16,7 poena uz 7,5 skokova po utakmici, a danas...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.