Novi peh za Barsu

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi peh za Barsu

"FIFA virus" ponovo stvara brige Barseloni.

Spisku povređenih igrača Barselone pridružio se i iskusni argentinski fudbaler Havijer Maskerano.

Popularni "FIFA virus" zadesio je iskusnog fudbalera, povredio se braneći boje reprezentacije Argentine u prijateljskom duelu sa Nigerijom, koji je selekcija sa afričkog kontinenta na iznenađenje mnogih dobila sa 4:2.

U pitanju je povreda zadnje lože desne noge, a sada je i potvrđeno da će Maskerano van terena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << biti oko četiri nedelje.

Argentinac je ove sezone upisao 10 nastupa u dresu Barselone, a spekuliše se i da bi mogao da napusti ekipu ovog leta, kada mu istekne ugovor sa klubom sa "Kamp Noua".

Pored njega van stroja su zbog povreda i Usman Dembele, Rafinja, Arda Turan, Serhi Roberto, Andre Gomeš i Aleiš Vidal.

[ÚLTIMA HORA] Javier Mascherano, amb un trencament fibril·lar. Més info 👉 https://t.co/tabBqPB9MX 👈 pic.twitter.com/pvBtTE4mQ6

— FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) 15. новембар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.