Raduljica dominira u Kini

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica dominira u Kini

Srpski košarkaš pruža odlične partije na Dalekom istoku.

Miroslav Raduljica je ovog leta rešio da se okuša u kineskoj košarci, pa je tako parafirao jednogodišnji ugovor sa Đangsu Dregonsima.

Na prvih šest nastupa u CBA ligi u proseku je imao 16,7 poena uz 7,5 skokova po utakmici, a danas je popravio svoj prosek u pobedi njegove ekipe nad Gvangdongom.

"Zmajevi" su slavili sa 95-93, a Raduljica je uz bivšeg igrača Armanija Maršona Bruksa bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najzaslužniji za trijumf Đangsua.

Srpski košarkaš je za 34 minuta upisao 23 poena (10/15 iz igre) i čak 15 skokova.

Pomenuti Bruks je upisao čak 39 poena, dok su u redovima protivničke ekipe najbolji bili francuski reprezentativac Edvin Džekson sa 30 poena, kao i reprezentativac Kine i bivši NBA košarkaš Đanlijan Ji sa 25 poena i čak 19 uhvaćenih lopti.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U ODLIČNOJ FORMI: Raduljica blista pred okupljanje reprezentacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2017

Iskusni centar će igrati za Orlove u kvalifikacijama...Miroslav Raduljica je u odličnoj formi pred start kvalifikacija za SP u Kini. iskusni centar, koji je zbog povrede preskočio EP, biće na raspolaganju selektoru Srbije Aleksandru Đorđeviću u prva dva kola kvalifikacija za SP 2019. godine, a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.