Klubovi Milana pred izborom, kako će izgledati novi hram fudbala? (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klubovi Milana pred izborom, kako će izgledati novi hram fudbala? (video)

Čelnici pred sobom imaju dva izbora.

Bliži nam se uskoro datum rušenja i rastanka sa "San Sirom" ili "Đuezepe Meacom", kako koji tim više favorizujete. Milanski dvojac planira konstrukciju novog stadiona, isto će "rosoneri" i "neroazuri" deliti domaćinstvo, italijanski mediji piđu da će čelnici dva kluba kroz dve nedelje otkriti dalje planove.

Po istim navodima ostale su još dve građevinske firme koje se takmiče za ovakav projekat. Jedna firma je Manika-Prođeto, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << italijansko-američka kombinacija koja gradi novi stadion Kaljarija. Klub na Sardiniji dobija novi dom naredne sezone.

Drugi izbor je Popolous grupa, koja za sada izgleda ima bolje šanse za dobijanje projekta. Ova firma se diči svojim 35-godišnjim iskustvom u kojem su konstruisali i stadione poput "Emirata" gde igra Arsenal, "La Luž" za Benfiku i novi stadion Totenhem Hotspura.

Novi stadion bi trebao da ugosti 60 hiljada navijača, za projekat je najavljen budžet od 1.2 milijardi evra. Pogledajte kakvo je remek-delo stadion "pevaca".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.