Izvor: RTS, 10.Jul.2020, 16:39

Klop o kapitenu: Od svih mogućih užasnih vesti, imamo najbolje

Kapiten Liverpula, Džordan Henderson, propustiće ostatak sezone zbog povrede kolena, ali su na Enfildu odahnuli jer neće morati na operaciju.
Henderson se povredio na utakmici sa Brajtonom, a u klubu su se uplašili da je povreda kolena vrlo ozbiljna.

Ispostavilo se da oštećenje ligamenata nije baš toliko ozbiljno, ali će 30-godišnji Henderson propustiti ostatak sezone.
"Od svih mogućih užasnih vesti, Hendo ima najbolje. Nije dobro, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali je najbolje što može da se dobije - povredio je koleno, ali nije neophodna operacija. Neće igrati do kraja sezone, ali verujem da će biti spreman za početak nove. Baš smo se zabrinuli kada smo ga videli na zemlji i kako napušta teren", rekao je Jirgen Klop.
Engleski mediji podsećaju da nije prvi put da je Henderson povredio ligamente kolena. To mu se dogodilo i u aprilu 2016. godine, a na teren se vratio mesec dana pre predviđenog roka.
"U Nemačkoj bi za njega rekli da je životinja. Bori se bez kompromisa, i ako ga nešto boli, neće vam reći. On zaslužuje da podigne trofej i on će to učiniti", rekao je Klop.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.