Klop: Protiv Bajerna moramo da pokažemo sve što znamo, i na terenu i na tribinama

Izvor: Blic, 21.Nov.2013, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Protiv Bajerna moramo da pokažemo sve što znamo, i na terenu i na tribinama

Trener fudbalera Borusije Dortmund Jirgen Klop izjavio je da njegov tim na utakmici 13. kola Bundeslige protiv Bajern Minhena mora da pokaže sve što zna, u subotu od 18:30.

"U subotu moramo da pokažemo sve što znamo, kako na terenu, tako i na tribinama. U utakmicama sa Bajernom sve je moguće. Svako od nas ima pravo da zahteva maksimum od ostatka tima", rekao je Klop nemačkim medijima.

Bajern je trenutno prvi na tabeli nemačkog prvenstva sa 32 osvojena poena, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Borusija je druga sa četiri boda manje.

Derbi Bundeslige imao je i uvertiru prilikom putovanja Bavaraca u Dortmund, kada su Riberi i Nojer pokazali šta umeju i to uz autobusa.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Klop: Protiv Bajerna moramo da pokažemo sve što znamo, i na terenu i na tribinama

Izvor: Dzungla.org, 21.Nov.2013

Trener fudbalera Borusije Dortmund Jirgen Klop izjavio je da njegov tim na utakmici 13. kola Bundeslige protiv Bajern Minhena mora da pokaže sve što zna, u subotu od 18:30.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.