Klasa! Bjelica u najboljoj petorci kola (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2015, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klasa! Bjelica u najboljoj petorci kola (VIDEO)

Srpski košarkaš postigao je čak 24 poena u meču sa Špancima

Kada je selektor Aleksandar Đorđević rekao da Nemanja Bjelica nikada nije odigrao tako dobar meč kao što je odigrao protiv reprezentacije Španije - to nije rekao inako, usput. To govore i brojke, to je rekao i parket, a to je rekla i FIBA koja je srpskog krilnog centra uvrstila u najbolju petorku dana.

Pored Bjelice, tu su i Nando De Kolo, Danilo Galinari, Andrej Voroncevič >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Kirilo Fesenko. Nando De Kolo je igrao izuzetno protiv Finske, a pogodio je i veoma bitnu trojku za Trikolore kada se lomio rezultat. Galinari je postigao čak 33 poena u meču sa Turskom, ali ni to nije bilo dovoljno Azurima da dođu do pobede. Voroncevič i Fesenko su dominirali u svojim mečevima i zasluženo su zadobili mesto u prvoj petorci.

Voroncevič je postigao 15 poena u porazu Rusije od Izraela, dok je Fesenko postigao 19 koševa i 11 skokova protiv Litvanije.



(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) UNIŠTIO ŠPANCE: Bjelica u najboljoj petorci kola!

Izvor: Kurir, 06.Sep.2015

Sjajni srpski košarkaš ubacio je Špancima 24 poena..Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Španije na startu Evropskog prvenstva, a najzaslužniji za važan trijumf našeg tima bio je fenomenalni Nemanja Bjelica...FIBA je srpskog košarkaša maksimalno zasluženo uvrsitila u najbolju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.