Klajsters potvrdila učešće na Rolan Garosu

Izvor: Blic, 16.Maj.2011, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klajsters potvrdila učešće na Rolan Garosu

Belgijska teniserka Kim Klajsters saopštila je da će se takmičiti na Rolan Garosu pošto se oporavila od povrede.

Ona je navela da će igrati sa bandažiranim skočnim zglobom, a da joj povreda ramena i zgloba šake više ne predstavljaju prepreku da pobedi na narednom grend slem turniru.

Klajster je igrala dva puta u finalu Rolan Garosa, a spora šljaka je pogloga na kojoj generalno najlošije igra.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Do prošle nedelje, učestvovanje belgijske teniserke na Rolan Garosu je bilo dovedeno u pitanje.

Naredni grend slem turnir počinje u nedelju u Parizu.

Povezane vesti: Kim Klajsters sledeće nedelje donosi odluku o Rolan Garosu Klajsters počela da trenira Kim Klajsters propušta Rolan Garos?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klajsters igra na Rolan Garosu

Izvor: RTV Pink, 16.Maj.2011

. . . Belgijska teniserka Kim Klajsters saopštila je danas da će se takmičiti na Rolan Garosu pošto se oporavila od povreda. .

Nastavak na RTV Pink...

Nova povreda Ane Ivanović, nije ni izlazila na teren u Strazburu

Izvor: Blic, 17.Maj.2011, 14:30

Ana Ivanović nije započela takmičenje na WTA turniru u Strazburu jer je neposredno pred meč sa Mirjanom Lučić morala da odustane zbog povrede...Srpsku teniserku je ove godine mučila povreda trbušnih mišića, ali je ovog puta u pitanju povreda zgloba leve ruke..."Osećala sam bol neko vreme,...

Nastavak na Blic...

Ana zbog povrede odustala od turnira

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2011

BEOGRAD -..Teniserka Srbije Ana Ivanović odustala je danas od učešća na turniru u Strazburu, zbog povrede zgloba leve šake...Ivanovićeva, koja je bila postavljena za trećeg nosioca, danas je trebalo da igra meč prvog kola sa Mirjanom Lučić iz Hrvatske..."Veoma sam razočaran. Uvek sam strašno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ana odustala od Strazbura

Izvor: RTS, 17.Maj.2011

Srpska teniserka Ana Ivanović neće učestvovati na turniru u Strazburu zbog upale levog zgloba. .."Veoma sam razočarana. Uvek je razočaranje veće, kada morate da odustanete, a već se nalazite na turniru", rekla je Ivanović. Ona je dodala da se nada da će biti spremna za takmičenje na drugom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.