Nova povreda Ane Ivanović, nije ni izlazila na teren u Strazburu

Izvor: Blic, 17.Maj.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova povreda Ane Ivanović, nije ni izlazila na teren u Strazburu

Ana Ivanović nije započela takmičenje na WTA turniru u Strazburu jer je neposredno pred meč sa Mirjanom Lučić morala da odustane zbog povrede.

Srpsku teniserku je ove godine mučila povreda trbušnih mišića, ali je ovog puta u pitanju povreda zgloba leve ruke.

"Osećala sam bol neko vreme, ali sam išla na tretmane i činilo se da je sve u redu. Ipak, bol se vratio i morala sam da predam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << meč. Razočarana sam što sam morala ovako da završim turnir na kome se zaista lepo dočekana", rekla je Ana.

Ana će trenirati po posebnom režimu i ove nedelje će ići dva puta dnevno na terapije i nada se da će joj to pomoći da se oporavi do Rolan Garosa.

"Pošto nije u pitanju ruka kojom držim reket, mogu da treniram, ali bekend ne dolazi u obzir narednih nekoliko dana. Očekujem da ću biti spremna do početka turnira u Parizu", rekla je Ana.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.