Kjelini sazvao saigrače, fudbaleri Juventusa se odriču plate, Ronaldo ostaje bez miliona!

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2020, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kjelini sazvao saigrače, fudbaleri Juventusa se odriču plate, Ronaldo ostaje bez miliona!

Svi su pristali na predlog kapitena.

Kako prenose italijanski mediji i Juventus će morati da se posluži smanjivanjem plata, pa je kapiten Đorđo Kjelini sazvao saigrače kako bi porazgovarali na tu temu.

Ideja je da se odreknu plata za jedan i po mesec, kako bi pomogli funkcionisanju kluba u teškom trenutku.

Kako stvari stoje, igrači su se složili sa kapitenom, to je uradio i Kristijano Ronaldo, koji će se tako određi dela za mesec i po dana, koji je težak čak četiri miliona evra, prenosi "Kalčomerkato".

Isto su uradili i Bufon i Bonući, a kako stoje to će uraditi i ostatak igrača "Stare dame".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ronaldo se odrekao 10 miliona evra, igrači Juventusa pomažu klubu da "preživi" krizu

Izvor: Radio 021, 28.Mar.2020

Fudbaleri Juventusa i trener torinskog kluba Mauricio Sari odrekli su se plata u iznosu od 90 miliona evra, kako bi pomogli klubu da "preživi" krizu prouzrokovanu virusom korona...U saopštenju Juventusa se navodi da je reč o jednoj trećini godišnjih plata igrača i trenera...Pregovore sa upravom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.