Kiša prekinula meč u Bukureštu, Halep - Jovanovski od 3:1 nastavljaju u nedelju

Izvor: Blic, 19.Apr.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša prekinula meč u Bukureštu, Halep - Jovanovski od 3:1 nastavljaju u nedelju

Bojana Jovanovski gubila je sa 3:1 u drugom susretu baraža za popunu Druge Svetske grupe Fed kupa protiv Simone Halep, a meč prekinut zbog kiše nastaviće se u nedelju od 10 časova. Srbija u Bukureštu gubi od Rumunije sa 1:0, posle poraza Ane Ivanović od Sorane Kirstee.

U prvom okršaju srpske i rumunske reprezentacije Ana Ivanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je imala prednost od jednom seta, ali je Sorana Kirstea zaigrala znatno bolje u nastavku i iskoristila Anine greške za prvi bod koji je pripao domaćoj selekciji.

U Rumuniji je duvao vetar uz jaku kišu, ali su Bojana i Simona počele svoj meč, srpska teniserka se nakon dva osvojena poena opustila (30:30), ali je osvojila uvodni gem. Sa druge strane, Halep se raspucala sa forhendima i vrlo lako došla do poravnanja.

Rumunka je u prva četiri gema napravila sedam direktnih poena, pa je lako došla do povrde dobre igre i vođstva od 3:1. Sudija je odlučila da teniserke pošalje u svlačionicu zbog uslova koji su nastali zbog prejake kiše koja je uspel da prekine duel, a pauza će potrajati do nedelje u 10 ujutru, kada će se nastaviti meč.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FED Kup - Bojana nastavlja u nedelju

Izvor: Sportske.net, 19.Apr.2014

Drugi meč Fed Kupa u Bukureštu, između Rumunke Simone Halep i naše Bojane Jovanovski neće biti nastavljen večeras.

Nastavak na Sportske.net...

Uživo: Nastavljen susret u Bukureštu, Halep servira za set protiv Jovanovski - 2:5

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 10:21

Bojana Jovanovski gubila je sa 3:1 u drugom susretu baraža za popunu Druge Svetske grupe Fed kupa protiv Simone Halep, pa je meč prekinut zbog kiše, pa je nastavljen nešto posle devet časova u nedelju. Srbija u Bukureštu gubi od Rumunije sa 1:0, posle poraza Ane Ivanović od Sorane Kirstee...U...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.