Kevin Panter napustio Zvezdu i pojačao Olimpiju iz Milana

Izvor: RTS, 18.Jun.2020, 17:29

Kevin Panter napustio Zvezdu i pojačao Olimpiju iz Milana

Amerikanac Kevin Panter napustio je redove Crvene zvezde i potpisao jednogodišnji ugovor sa Olimpijom iz Milana, potvrdili su ”manekeni” na svom sajtu.
Panter je prethodnu sezonu počeo u ekipi Olimpijakosa, ali je posle 11 odigranih utakmica prešao u beogradsku Crvenu zvezdu.

U crveno-belom dresu beležio je prosečno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 16 poena, na 12 evroligaških mečeva.
"Srećan sam, imam sjajna osećanja i jedva čekam da dođem u Milano i pokušam da učinim nešto posebno u mom povratku u Italiju", rekao je dvadesetsedmogodišnji Panter nakon potpisivanja ugovora.
Panter je dve sezone uzastopno osvajao trofej u Fibinoj Ligi šampiona (2018. i 2019. godine), prvo sa AEK-om, a onda i sa Virtusom.

Olimpija je vrlo ozbiljno shvatila prelazni rok, promene u ekipi su velike, pa se tako tim Etorea Mesine odrekao usluga Luisa Skole, Nemanje Nedovića i Kristijana Bernsa, dok su novi članovi već postali Malkolm Dijelni, Davide Moreti i Kajl Hajns.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Panter novi košarkaš Milana

Izvor: B92, 18.Jun.2020

Američki košarkaš Kevin Panter potpisao je jednogodišnji ugovor sa Armanijem iz Milana...Panter će na poziciji beka šutera zameniti srpskog košarkaš Nemanju Nedovića koji je prethodne dve godine nosio dres Milana...Amerikanac će se tako priključiti bekovskoj liniji Armanija koju čine Malkolm...

Nastavak na B92...

Još jedan, Dženkins odlazi, i on će igrati Evroligu!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2020

Čarls Dženkins je završio posao, po svemu sudeći...Još jedan košarkaš bi u današnjem danu mogao da napusti Crvenu zvezdu mts..."Novosti" prenose da je u pitanju Čarls Dženkins, a njegova nova destinacija biće Olimpijakos...Jorgos Barcokas je dobro upoznat sa kvalitetima Čarlsa Dženkinsa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.