Izvor: Piplmetar.rs, 22.Nov.2023, 05:36

Katastrofa za Barsu i Španiju

Trijumfalno je Španija završila takmičenje u kvalifikacijama za EURO 2024. godine. Upisala je „crvena furija“ pobedu u meču poslednjeg kola grupe „A“ protiv Gruzije kod kuće, ali razloga za slavlje nema, naprotiv.
Sve je pokvarila teška povreda jednog od najboljih igrača Španije, veziste Barselone Gavija koji je iz igre izašao u 26. minutu.
Nakon lekarskog pregleda utvrđeno je da je 19-godišnji fudbaler doživeo verovatno najtežu povredu u sportu, kidanje prednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ukrštenih ligamenata kolena, javljaju mediji u Španiji.
Gavijev oporavak će biti dug, između šest i osam meseci, što znači da je za njega ova sezona završena, a veliko je pitanje da li će biti spreman za Evropsko prvenstvo narednog leta.
Barselona je besna zbog odluke da jedan od njenih ključnih igrača bude u timu Španije za meč protiv Gruzije, iako ovaj susret nije imao veliki takmičarski značaj za „crvenu furiju“ koja je ranije izborila plasman

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.