Katai sa klupe odgledao prvu pobedu Alavesa na svom terenu

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2016, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katai sa klupe odgledao prvu pobedu Alavesa na svom terenu

Fudbaleri Alavesa pobedili su na svom stadionu ekipu Granade rezultatom 3:1 (0:0) u poslednjem meču šestog kola Lige Primere.

Srpski fudbaleri Aleksandar Katai i Nenad Krstičić počeli su ovaj meč sa klupe, Maurisio Pelegrino je tek u finišu odlučio da u igru uvede donedavnog igrača Sampdorije. Katai nije ulazio u igru, iako je u prošlom kolu bio asistent na Mestalji protiv Valensije.

Alavesu je ovo bila prva pobeda na domaćem terenu i tek druga od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone, ali uz to imaju čak tri remija i samo jedan poraz, od Valensije u prošlom kolu.

Baskijci su definitivno jedno od iznenađenja ove sezone u Primeri, a do tri boda došli su golovima Mendeza u 52. i Kamarase u 66. i Dejversona u 90. minutu, dok je jedini pogodak za tim Paka Hemeza postigao Kravets u 78. minutu.

Alaves je sada deveti na tabeli sa devet bodova, dok je Granada nastavila da tone i posle četvrtog poraza ostala je u zoni ispadanja sa samo dva boda koliko još ima samo Osasuna.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katai na klupi, druga pobeda za Alaves! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2016

Alaves je nadoknadio nesrećan poraz sa Mestalje iz prethodnog kola i duela sa Granadom ostvario drugu pobedu u sezoni - 3:1. Baskijski klub je tako nastavio sa dobrim partijama u Primeri i posle šest kola zauzima deveto mesto na tabeli sa devet bodova, što je verovatno bio učinak o kojem su u Vitoriji...

Nastavak na MozzartSport.com...

PRIMERA: Alaves razbio Granadu, a Katai… (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2016

U poslednjem meču 6. kola Primere Alaves je na svom terenu savladao Granadu 3:1 (0:0).. . Ne da se Alaves. Posle prvog poraza u sezoni od Valensije, plavo-beli su bes iskalili na Granadi. Posle siromašnog prvog poluvremena, Alaves je poveo u 52. minutu golom Mendeza na asistenciju Kamarase. Asistent...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.