Barnli nadigrao Votford, stršljenovi nevidljivi posle pobede nad Junajtedom (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2016, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barnli nadigrao Votford, ''stršljenovi'' nevidljivi posle pobede nad Junajtedom (video)

Fudbaleri Barnlija došli su do svoje druge pobede ove sezone.

Fudbaleri Barnlija pobedili su na svom stadionu ekipu Votforda rezultatom 2:0 (1:0) u poslednjem meču šestog kola Premijer lige.

Votford je odigrao najlošiji meč od starta sezone, i tim Valtera Macarija nije bio ni bleda senka one ekipe koja je u prethodna dva gola dala sedam golova u pobedama nad Vest Hemom i Mančester junajtedom.

Barnli je posle pobede nad Liverpulom, do svog drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trijumfa došao golovima Hendrika u 38. i Kina u 50. minutu, a asistent u oba navrata je bio igrač utakmice Defur.

Barnli i Votford su sada izjednačeni na tabeli sa sedam bodova, koliko imaju i Lester, Hal i Bornmut koji dele od 11. do 15. mesta na tabeli.

Oba gola sa ove utakmice pogledajte OVDE.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL: Barnli preko Votforda do druge pobede u sezoni

Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2016

U poslednjem meču šestog kola Premijer lige, Barnli je sa 2:0 savladao Votford...Domaća ekipa bila je bolja na terenu od samog početka pa su zasluženo došli u vođstvo u 38. minutu golom Džefa Hendrika...Majkl Kin postigao je drugi pogodak za pobedu Barnlija i već 17 meč Votforda u kome nisu...

Nastavak na N1 televizija...

Barnli rasterao "stršljenove"

Izvor: RTS, 26.Sep.2016

. Fudbaleri Barnlija pobedili su na svom terenu Votford s 2:0 u poslednjoj utakmici šestog kola engleske Premijer lige.

Nastavak na RTS...

NFL: Revolveraški obračun pripao Atlanti (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2016, 12:39

U meču koji je obilovao poenima (čak 77), ekipa Atlanta Falkonsa savladala je Nju Orleans Sejntse rezultatom 45:32.. . Utakmicu su bolje otvorili domaći postigavši tačdaun u šestom minutu prve četvrtine preko tajt enda Kodija Flinera, ali je Atlanta ubrzo uzvratila, pa je posle trčanja od dve...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.