Karleuša raskrinkala NAJVEĆU Ronaldovu tajnu: Snimak se širi svetom, Georgina joj otkrila ono što se ne priča (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 21:17

Karleuša raskrinkala NAJVEĆU Ronaldovu tajnu: Snimak se širi svetom, Georgina joj otkrila ono što se ne priča (VIDEO)

Vrlo korisna informacija za obožavaoce Portugalca.

Na internetu ne prestaje da se priča o Jeleni Karleuši koja je nosila modnu reviju brenda Vetements u Parizu uz Georginu Rodriguez, a devojka Kristijana Ronalda zapratila je srpsku pevačicu na Instagramu. Sada je isplivao snimak razgovora njih dve koji je iznenadio mnoge.

Ljudi su uvereni da je Georgina otkrila Karleuši kada će Ronaldo završiti fudbalsku karijeru i otići u penziju.

- Kristijano, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još godinu i gotovo. Možda dve, ne znam - čuje se kako govori na snimku.

Tviter pljušti od reakcija, s razlogom.

"U kakvom alternativnom svemiru živimo kad preko Karleuše saznajem kad Ronaldo ide u penziju?!", "Jelena Karleuša otkrila svetu kada Kristijano Ronaldo ide u penziju. Stati pa gledati", "Saznajemo da Kristijano prekida karijeru iz razgovora Georgine i Karleuše…", između ostalog pišu tviteraši.

‼️GEORGINA to a work colleague:

"Cristiano one year, then finished. Maybe two, I don't know." 🥲 pic.twitter.com/VcQ3NmEgnv

— fan (@NoodleHairCR7) March 2, 2024

Podsetimo, Georgina je pistom prošetala u Ronaldovom dresu, s njegovim potpisom. Istu reviju nosila je i zvezda serije "Očajne domaćice" Marša Kros, ali i poznati modeli Natalija Vodijanova i Vini Harlou.

Karleuša se još nije oglasila o svom angažmanu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Georgina Rodrigez otkrila Jeleni Karleuši najveću Ronaldovu tajnu? VIDEO

Izvor: B92, 03.Mar.2024

Jelena Karleuša je bila na Nedelji mode u Parizu gde je snimljena u razgovoru sa Georginom Rodrigez...Društvene mreže su ubrzo postale preplavljene snimkom na kom Jelena Karleuša i Georgina Rodrigez razgovaraju, a u jednom trenutku se navodi i da je Georgina otrkila Karleuši kada će se proslavljeni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.