Kardif domaćin finala Lige šampiona 2017.

Izvor: Studio B, 30.Jun.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kardif domaćin finala Lige šampiona 2017.

Velški grad Kardif ugostiće na Milenijum stadionu finaliste Lige šampiona 2017. godine, saopštio je generalni sekretar Evropske fudbalske unije (UEFA) Đani Infantino.

Ovo će biti prvi put u istoriji LŠ da se finale održava u Velsu, na stadionu kapaciteta 74.500 sedišta.

Infantino je takođe potvrdio da će se finale Lige Evrope >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 2017. odigrati u Stokholmu, a Superkup biće održan u Skoplju.

Finale LŠ iduće godine igraće se u Milanu, na stadionu San Siro, a završnica Lige Evrope na Sent Jakob parku u švajcarskom gradu Bazelu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Evropska Unija

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Kardif domaćin finala Lige šampiona 2017.

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2015

NION - Velški grad Kardif ugostiće na "Milenijum" stadionu finaliste Lige šampiona 2017. godine, saopštio je generalni sekretar Evropske fudbalske unije (UEFA) Ðani Infantino...Ovo će biti prvi put u istoriji LŠ da se finale održava u Velsu, na stadionu kapaciteta 74.500 sjedišta...Infantino...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.