Karadžić u policiji okrivio Keku za nerede u Đenovi?

Izvor: Glas javnosti, 19.Okt.2010, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić u policiji okrivio Keku za nerede u Đenovi?

BEOGRAD - Policija istražuje umešanost Dejana Stojanovića Keke u nerede u Đenovi i koji su sve mafijaši menadžeri fudbalera.

Kako B92 tvrdi, Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, u iskazu policiji označio je Dejana Stojanovića, zvanog Keka, kao finansijera nereda u Đenovi.

Stojanović je u "beloj knjizi" MUP-a označen kao vođa novobeogradskog kriminalnog klana, a o njegovim poslovnim vezama sa sadašnjim golmanom Partizana i prodajom fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << još pre dve godine bavio se "Insajder".

Dejanu Stojanoviću Keki nije se dopalo to što Vladimir Stojković prelazi u Partizan, a da on za taj transfer ne dobija novac pa je revoltiran finansirao nerede u Đenovi.

Tako je, kako saznajemo u policiji, Tomislav Karadžić objasnio svoje viđenje nereda u Đenovi kada su huligani, pre utakmice Srbija - Italija, golmanu reprezentacije i Partizana pretili i mrtvačkim sandukom.

Međutim, ministar policije Ivica Dačić o tome nije želeo da govori.

- Sigurno da ima tih problema koji proističu iz menadžerisanja i prodaje igrača, gde su neki iz kriminalnih krugova bili uključeni. Istraga se vodi o pojedinim događajima, ali ne generalno - objasnio je Dačić.

Sam Tomislav Karadžić o razgovoru sa policijom nije želeo da priča javno, već je samo na sajtu Fudbalskog saveza reagovao na tekstove u štampi koji se, kako kaže, bave insinuacijama i neproverenim i netačnim informacijama.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.