Kapelu čeka duga pauza

Izvor: MVP.rs, 20.Dec.2016, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapelu čeka duga pauza

Centar Roketsa je doživeo prelom kosti u levoj nozi.

Hjuston Roketsi se nalaze u problemu, nakon što je ustanovljeno da je njihov startni centar Klint Kapela doživeo prelom kosti u levoj nozi, te da ga čeka duža pauza. Prema prvim prognozama, mladi centar Roketsa će biti van terena oko šest nedelja.

Kapela je sezonu počeo kao starter na poziciji centra, umesto Dvajta Hauarda koji je napustio ekipu. Mladi košarkaš se odlično uklopio u novi sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Majka D'Antonija, a na 28 odigranih utakmica, prosečno je igrao 24.5 minuta, i za to vreme je beležio 11.8 poena, osam skokova i 1.6 blokada.

U narednom periodu, Nene Ilario i Montrezl Herel će imati veću ulogu i više minuta.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Jokić: Miler mi je pretio da će me prebiti

Izvor: MVP.rs, 20.Dec.2016

Mladi košarkaš Nagetsa otrkio je da je od saigrača dobio pretnje...Nikola Jokić se poslednjih dana nalazi u centru pažnje, kako u domaćim, tako i u stranim medijima. Iako je sezonu počeo kao starter, na poziciji krilnog centra, pokazalo se da ta zamisao trenera Majka Melouna nije bila najidealnija....

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.