Jokić: Miler mi je pretio da će me prebiti

Izvor: MVP.rs, 20.Dec.2016, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić: Miler mi je pretio da će me prebiti

Mladi košarkaš Nagetsa otrkio je da je od saigrača dobio pretnje.

Nikola Jokić se poslednjih dana nalazi u centru pažnje, kako u domaćim, tako i u stranim medijima. Iako je sezonu počeo kao starter, na poziciji krilnog centra, pokazalo se da ta zamisao trenera Majka Melouna nije bila najidealnija. Jokić se potom preselio na klupu ali je bilo očigledno da ni to nije najbolja odluka trenera ekipe. Nakon nekoliko dobrih partija sa klupe, trener Meloun je odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << da mladog košarkaša ponovo vrati u prvu postavu, a Jokić mu je odgovorio sa sjajnim partijama.

Tako je Jokić prethodne noći bio nadomak tripl-dabl učinka, a njegovi Nagetsi su slavili nad Dalas Maveriksima. Posle utakmice, centra Denvera je pričao o pretnji koju je dobio od svog saigrača, Majka Milera.

"Majk Miler mi je rekao da će me prebiti ako budem pravio još glupih faulova, kao što sam to radio u prošlosti. Tako da, morao sam da ga poslušam", u šali je izjavio Jokić.

I trener Meloun se našalio posle utakmice na račun svog igrača.

"Nisam ni primetio da mu je falila samo jedna asistencija za tripl-dabl. Ali kada sam pogledao statistiku, rekao sam mu da je najbolja statistika ta da je za 38 minuta imao samo jednu ličnu grešku", izjavio je trener Denvera.

Nagetsi se nalaze u sjajnoj formi, u seriji od tri uzastopne pobede, a verujemo da i Džamir Nelson razmišlja da je bolje da nije davao izjavu vezanu za Nikolu Jokića.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.