Izvor: RTS, 26.Okt.2020, 15:34

Kanga u stroju, oporavio se od koronavirusa

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga oporavio se od koronavirusa i vraća se u trenažni proces, saopšteno je na sajtu crveno-belih.
Gelor Kanga je dobio negativan nalaz testa na koronavirus i to znači da se Zvezdina osmica vraća u trenažni proces, kao i da Dejan Stanković sada ima kompletan tim. Klub je pomno pratio stanje i svakodnevno razgovarao s fudbalerom koji se pridržavao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svih mera i vreme proveo u izolaciji.

Zvezda testira igrače na koronavirus na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne da zdravlje svih zaposlenih.
Zvezda u četvrtak od 18.55 u drugom kolu grupne faze Lige Evrope dočekuje Slovan Liberec. Direktan prenos je na našem Prvom programu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.