Kakvo pojačanje za Mihu: Ibra se vraća u Milan

Izvor: Blic, 10.Jun.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvo pojačanje za Mihu: Ibra se vraća u Milan

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović nalazi se blizu povratka u Milan, prenosi italijanski "Skaj Sport".

Švedskom reprezentativcu ugovor sa francuskim klubom ističe narednog leta, a sam Ibra je u više navrata isticao da bi voleo da se vrati na "San Siro".

Ibrahimovićev menadzer Mino Rajola već je započeo pregovore sa direktorom Milana Andrijanom Galijanijem, a Zlatanu je navodno ponuđen trogodišnji ugovor.

Poslednjih dana za Ibrahimovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su interesovanje pokazali Čelsi, Liverpul i Arsenal, ali bi novi trener roso-nera Siniša Mihajlović mogao da dobije veliko pojačanje.

Tokom karijere Ibrahimović je pored Milana nastupao i za Malme, Ajaks, Juventus, Inter i Barselonu, a za Pari Sen Žermen prošle sezone postigao je 30 golova na 35 nastupa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ibra pred vratima Milana

Izvor: TV Arena Sport, 10.Jun.2015

Kako navode italijanski i francuski mediji u toku dana, najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović nalazi se blizu povratka u Milan...Ibrahimovićev menadzer Mino Rajola već je započeo pregovore sa direktorom Milana Andrijanom Galijanijem, a Zlatanu je navodno ponuđen trogodišnji ugovor...Poslednjih...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.