Kako Partizan može da se izbori sa lošim suđenjem? Savo ima novi predlog!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako Partizan može da se izbori sa lošim suđenjem? Savo ima novi predlog!

U našoj Linglong Superligi gotovo nijedno kolo ne može da prođe bez problematičnih sudijskih odluka. Bez obzira na brojne primedbe, gotovo ništa se ne menja nabolje.

Ovu temu je još jednom komentarisao trener Partizana Savo Milošević, ovog puta u razgovoru za ''Novosti''.

Sećate se, crno-beli su bili besni posle prošlog kola, zbog sudijskih odluka u Humskoj protiv Voždovca, ali i u Kruševcu, uzmeđu Napretka i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde. Pre toga su se iz Zvezde žalili na nepriznat gol u 161. večitom derbiju, iz Inđije su se žalili na penal u finišu meča na ''Marakani'', uz brojne druge sporne odluke arbitara i na mnogim drugim superligaškim utakmicama.

Posle poraza od ''Zmajeva'', Milošević je rezignirano poručio da ''u ovakvim okolnostima'' nije moguće da se Partizan bori za titulu.

A mogu li te ''okolnosti'' nekako da se promene i šta Partizan može još da učini po tom pitanju? Ima onih koji se nadaju da bi uvođenje VAR-a rešilo problem...





''Ne vidim ko bi mogao nešto konkretnije da uradi, sve bi bilo drugačije kada bismo imali ujedinjene navijače. To bi bila ozbiljna opomena za sve.







Ta težina bi bila uzeta u obzir od svih, ovako ne vidim ni šta može klub. Saopštenja, ukazivanje na nepravde, koliko to nailazi na odjek tamo... Očigledno ne.







Znam da radim časno i pošteno, moja ekipa prolazi kroz pakao, a isto radi. Vreme sve pokaže, najbolji je sudija ili najgori, zavisi iz kog ugla gledaš'', istakao je Milošević.

On ne krije da sudijske greške ostavljaju veliki trag na njegovoj ekipi, ali se nada i da bi to moglo da proizvede i dodatni inat kod Partizanovih fudbalera, uz još veću borbenost i motivaciju.





''Imali smo veliki problem, sada je manji. Igrače ne možete lagati. Kada shvate da je tako, u problemu ste. Oni vide sve, često neke stvari osećaju bolje od nas sa klupe.







Posebno u adrenalinu kada je broj otkucaja 200 i kad je umor, a sudijske greške stalno idu na vašu štetu. To je jako teško izdržati.







Od starta smo pokušali da ih psihološki izolujemo. Kažemo im da je zaista tako, ali moraju da proizvedu inat da se bore sa tim. Neka svi ljudi vide, ko želi da vidi videće.







U našem fudbalu su stvari toliko jasne i vidljive da ne osećam potrebu da objašnjavam. Moramo zbog toga da se oslanjamo na inat, uz borbenost i fokusiranost'', poručio je Milošević.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Savo Milošević,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.