Kakav preokret, Mančester junajted rešio pitanje napadača!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020, 13:26

Kakav preokret, Mančester junajted rešio pitanje napadača!

Stigla i zvanična potvrda.

Iako se činilo da će Odion Igalo ipak napustiti Mančester junajted na kraju sezone, sada je stigla potpuno drugačija informacija koju je potvrdio sam klub.

Junajted postigao dogovor sa Šangajem koji predviđa ostanak Nigerijca na pozjmici do januara naredne godine.

Sve je poremetila pandemija koronavirusa, Kinezi su bili voljni da izađu u susret "crvenim đavolima", ali i samom napadaču koji je od samog početka izrazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << želju da ostane na Old Trafordu.

Igalo je postigao četiri gola na osam nastupa, zadovoljio kriterijume Olea Gunara Solskjera, pa će dobiti novu šansu za dokazivanje.

Nigerijac bi želeo da postane punopravni član Junajteda, navijači ne bi imali ništa protiv, ali klub će odluku doneti kada mu istekne pozajmica.

Official announcement on @IghaloJude 🔴#MUFC

Manchester United (@ManUtd) 01. јун 2020.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ostade on, Igalo bar do januara u Junajtedu

Izvor: RTS, 01.Jun.2020

Mančester junajted i kineski Šangaj Šenhua dogovorili su produžetak pozajmice, prema kojoj će nigerijski napadač Odion Igalo ostati u Engleskoj do januara 2021. godine. . Igalo ostaje u Junajtedu, bar do januara naredne...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.