Ostade on, Igalo bar do januara u Junajtedu

Izvor: RTS, 01.Jun.2020, 14:04

Ostade on, Igalo bar do januara u Junajtedu

Mančester junajted i kineski Šangaj Šenhua dogovorili su produžetak pozajmice, prema kojoj će nigerijski napadač Odion Igalo ostati u Engleskoj do januara 2021. godine.
Igalo ostaje u Junajtedu, bar do januara naredne godine, potvrdili su "crveni đavoli".

Tim iz Mančestera doveo je nigerijskog napadača na pozajmicu iz kineskog Šangaja, na šta su fudbalski mediji i javnost >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bili skeptični.
Igalo je u međuvremenu pokazao da poseduje kvalitet i zadovoljio kriterijume uprave kluba i navijača.
Za samo osam mečeva koliko je stigao da odigra u Junajtedu, Igalo je postigao četiri gola i polak, ali sigurno se nametnuo treneru Solšeru.
Pozajmica nigerijskog napadača u Junajted završila se 31. maja, ali je ugovoren produžetak do 31. januara 2021. godine.
Odlaskom Lukakua, jedno mesto napadača u Junajtedu ostalo je upraženjno i očekuje se da "crveni đavoli" u januaru dogovore potpun transfer Igala.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kinezi produžili Nigerijcu san – ostaje na Old Trafordu do 2021.

Izvor: B92, 01.Jun.2020

Mančester junajted produžio je pozajmicu napadača Odiona Igala do januara 2021...Tridesetogodišnji Nigerijac je stigao na Old Traford iz kinskog Šangaj Šengue, a prvobitni ugovor sa Junajtedom mu je istekao 31. maja...Međutim, Junajted je dogovorio sa Kinzima produžetak pozajmice zbog pomeranja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.