Definitivno - Junajted nije uspeo, čeka ih pakao ovog leta!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020, 09:32

Definitivno - Junajted nije uspeo, čeka ih pakao ovog leta!

Ništa od Nigerijca, kako izdržati sezonu?

Veliki problem za Mančester Junajted, ostali su bez Odiona Igala. Naime, nisu uspeli da ubede Šangaj da produže pozajmicu Nigerijca, njemu je istekla obaveza danas i mora da se vrati u Kinu, prođe karantin i priključi se pripremama za nastavak sezone.

Igalo je na sve načine pokušavao da ostane, ali nema rešena, tim pre što je iz Azije stigla neverovatna ponuda za produženje ugovora, a nema nikakvih garancija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bi ga Junajted otkupio. Naime, Nigerijac bi, i da se to desilo, morao da pristane na četiri puta manju platu nego u ekipi Šangaja.

Tako je Solskjer ostao bez alternative, u nastavku sezone kada se bude igrali svaka tri dana to će biti pakao, tim pre što se Rašford tek oporavio.

Igalo je dao četiri gola u osam mečeva, u EL i FA Kupu, ima ugovor sa Šangajem do 2022. i kako rekosmo ponudu da produži na još dve godine.

Igalo se nadao da će potpisati novi ugovor sa Šangajem, ali i ostati do kraja leta u Junajtedu, ali su mu iz kluba poručili da to nije moguće...
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kakav preokret, Mančester junajted rešio pitanje napadača!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020

Stigla i zvanična potvrda...Iako se činilo da će Odion Igalo ipak napustiti Mančester junajted na kraju sezone, sada je stigla potpuno drugačija informacija koju je potvrdio sam klub...Junajted postigao dogovor sa Šangajem koji predviđa ostanak Nigerijca na pozjmici do januara naredne godine...Sve...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.