Kakav dan za Kantea, prvenac za Francuze na svoj rođendan (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav dan za Kantea, prvenac za Francuze na svoj rođendan (video)

On je po mnogima najbolji fudbaler Premijer lige, a danas je poseban dan za njega.

Ngolo Kante je danas uspeo da se po prvi put u svojoj karijeri upiše u strelce igrajući za nacionalnu selekciju Francuske.

Nikada do sada nije pozivan u reprezentaciju, a konačno je dobio priliku od strane Didijea Dešana u prijateljskim mečevima protiv Holandije i Rusije.

Već na svom drugom meču, protiv Rusije, uspeo je da postigne svoj prvi gol u dresu "Trikolora", pogledajte i na koji način.

Inače, Kante danas slavi svoj 25. rođendan.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kanteova godina! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Mar.2016

Simpatični Francuz Ngolo Kante zabeležio svoj prvi start za reprezentaciju Francuske i postigao gol. Na rođendan!..Foto: Guliver/Getty Images/Dean Mouhtaropoulos/.."Ngolo Kante.. Bez premca"..Bio je odgovor Ser Aleksa Fergusona na pitanje ko je po njegovom mišljenju najbolji fudbaler Premijer lige...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.