Kajri vrbuje Obrvu u Boston – novi supertim na pomolu?

Izvor: B92, 05.Okt.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajri vrbuje "Obrvu" u Boston – novi supertim na pomolu?

Košarkaš Nju Orleans Pelikansa Entoni Dejvis i Kajri Irving razgovarali su o životu u Bostonu i Karijevoj ekipi, Seltiksima.

Boston već duže vreme pokušava da od Nju Orleansa dobije povratnu informaciju o realnom stanju po pitanju trejda Entonija Dejvisa, ali im ne uspeva.

Dejvis je od početka karijere u Pelikansima, ali mu je često zamerano što nije uspeo nijednom da dođe do doigravanja.

Prošle sezone Nju Orleans se plasirao u plej-of, gde je deklasirao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Portland u prvoj, ali poražen od Golden Stejta u drugoj rundi. Dejvisove realne šanse za borbu za NBA prsten ne nalaze se u toj ekipi, ali bi prelaskom u Boston one postale realne.

Kajri posle dugo vremena provedenog u Klivlend Kavalirsima prešao u Seltikse prošle godine, a izjavio je i da planira da produži ugovor sa tom ekipom narednog leta.

Dejvis i Irving su, kako prenose američki mediji, imali dug razgovor o tome kakav je život u Bostonu.

Čelnici Pelikana su jednom priliku izjavili da za Dejvisa od Seltiksa traže "njihov privatni avion i celu franšizu Nju Ingland Petriotsa (NFL ekipa)", ali ako bi "Obrva" iskazao nezadovoljstvo, možda bi morali da promene "pesmu".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.