Petak, 05.10.2018.

17:13

Kajri vrbuje "Obrvu" u Boston – novi supertim na pomolu?

Košarkaš Nju Orleans Pelikansa Entoni Dejvis i Kajri Irving razgovarali su o životu u Bostonu i Karijevoj ekipi, Seltiksima.

Izvor: LN

Kajri vrbuje
Getty images

Boston već duže vreme pokušava da od Nju Orleansa dobije povratnu informaciju o realnom stanju po pitanju trejda Entonija Dejvisa, ali im ne uspeva.

Dejvis je od početka karijere u Pelikansima, ali mu je često zamerano što nije uspeo nijednom da dođe do doigravanja.

Prošle sezone Nju Orleans se plasirao u plej-of, gde je deklasirao Portland u prvoj, ali poražen od Golden Stejta u drugoj rundi. Dejvisove realne šanse za borbu za NBA prsten ne nalaze se u toj ekipi, ali bi prelaskom u Boston one postale realne.

Kajri posle dugo vremena provedenog u Klivlend Kavalirsima prešao u Seltikse prošle godine, a izjavio je i da planira da produži ugovor sa tom ekipom narednog leta.

Dejvis i Irving su, kako prenose američki mediji, imali dug razgovor o tome kakav je život u Bostonu.

Čelnici Pelikana su jednom priliku izjavili da za Dejvisa od Seltiksa traže "njihov privatni avion i celu franšizu Nju Ingland Petriotsa (NFL ekipa)", ali ako bi "Obrva" iskazao nezadovoljstvo, možda bi morali da promene "pesmu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: