Kad Sergej pleše - Veličanstveni Srbin ponovo očarao Apenine! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Sergej pleše - Veličanstveni Srbin ponovo očarao Apenine! (video)

Lacio se vratio na treće mesto, SMS opet neverovatan!

Lacio ne staje, lako su dobili na "Mapeiju", kada tandem Sergej - Imobile igra na svom nivou, retko ko može da im se suprotstavi.

SMS je načeo Konsiljija u 7. minutu udarcem, da bi posle pola sata, nakon što je lopta pogodila Pelusa u ruku, Imobile sa penala povećao na 2:0. Imao je Sasuolo par prilika preko Politana da se vrati u meč, ali čini se da ih rani gol šokirao. A onda nokaut, opet fantastični Sergej >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Milinković-Savić golom na startu drugog dela uspeva do dokrajči rivala.

Poklonio se na pas Andersona, Lacio se vratio na treću poziciju. Na kraju oba tima sa desetoricom, isključeni su Berardi, odnosno Crnogorac Marušić.

U Veroni, domaćinu bodovi potrebniji, pritisli su rano, Vuković je igrao od početka, a Valoti posle desetak minuta doveo do prednosti domaće. Čekao se VAR, ali je na kraju gost morao sa centra. U nastavku odmah izjednačenje, Jago Falke i Beloti su kombinovali, Nijang je strelac, gosti se vraćaju u utakmicu. Ipak u finišu, ponovo Valoti, Sirigu je kratko odbio loptu, Verona ponovo vodi.

Fiorentina je načela Kjevo golom Biragija na startu, imali su šanse Falćineli, Astori i Veretu, sve je moglo da bude gotovo do poluvremena.

Udineze je delovao bolje na startu meča na "Marasiju", ali je do gola stigla Dorija. Ramirez je centrirao, "Zebrete" nisu izbacile loptu, pa je Silvestre iz blizine savladao Bizarija. Goste je dokusurio njihov bivši igrač, Duvan Zapata, gromada od napadača je  matirao veterana Bizarija, pa je Sampdorija stigla do bodova i pobegla na tri boda Milanu, koji večeras igra derbi protiv Rome. Udineze je u nadoknadi postigao počasni gol, tačnije

U prvom meču dana, zlatni bodovi za SPAL na gostovanju kod Krotonea.

Bolonja - Đenova 2:0

Inter - Benevento 2:0

Krotone - SPAL 2:3

Fiorentina - Kjevo 1:0

Sampdorija - Udineze 2:1

Sasuolo - Lacio 0:3

Verona - Torino 2:1

Juventus - Atalanta 18:00

Roma - Milan 20:45

Ponedeljak:

Kaljari - Napoli 20:45

Napoli ima 66 bodova, Juventus 65, Lacio 52 i meč više, Inter 51, Roma 50 i meč manje...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sergej vodi Lacio ka LŠ, Jagoš možda spasi Veronu

Izvor: B92, 25.Feb.2018

Fudbaleri Lacija savladali su Sasuolo 3:0 u gostima i zadržali prednost ispred Intera i Rome u borbi za pozicije koje vodi u Ligu šampiona. Sergej je prvo postigao evrogol sa ivice kaznenog prostora za vođstvo u sedmom minutu, a potom pogodio i glavom za konačnih 3:0. U međuvremenu, Čiro Imobile...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.