Kad Boris Tadić navija (VIDEO)

Izvor: S media, 06.Dec.2010, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Boris Tadić navija (VIDEO)

Mnogo (poznatog) sveta sjatilo se u nedelju popodne na sada već istorijsko finale Dejvis kupa između Srbije i Francuske, a među publikom je bio i predsednik Srbije, i to kao jedan od vatrenijih navijača.

Herojima 270.000 evra manje!?

S media: Dva minuta sa Ameli Morezmo

Navijači na ulicama (VIDEO i FOTO)

Šišanje! (VIDEO i FOTO)

JSL: Zvezda jedva, navijači protiv Tadića (VIDEO i FOTO)

Tadiću ne smeta pogrdno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << skandiranje

Kamere su u nekoliko navrata zabeležile kako Tadić iz sve snage bodri Novaka Đokovića i Viktora Troickog, sa šalom oko vrata, a zanimljivo je da je predednik Srbije oba meča, dakle, od 13 časova pa do 18:30 - prestajao na nogama!

Pored Tadića, na tribinama su bili još neki političari koji su ljubitelji tenisa, među kojima su i potpredsednici Vlade Božidar Đelić i Mlađan Dinkić, sa kojim je S media portal radio razgovarao.





Predsedniku Tadiću navijanje nije strano. Ne treba zaboraviti i da je kao veliki ljubitelj sporta, bio na vaterpolo utakmici finala Evropskog prvenstva 2003. godine u Kranju, u društvu tadašnjeg ministra spoljnih poslova Gorana Svilanovića. Umalo nisu nastradali u naletu hrvatskih huligana u incidentu neviđenih razmera za finale jednog takvog takmičenja.

A, ovako je Tadić navijao na Partizanovoj utakmici protiv Makabija u Evroligi, kada je prošle sezone u "Areni" overen plasman na fajnal-for.



(Foto: Vesti-online)
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Novak Đoković finale

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.