Kaboklo je kao Veseli

Izvor: B92, 13.Dec.2023, 18:48

"Kaboklo je kao Veseli"

Trener košarkaša Žalgirisa Kazis Maksvitis pohvalno je govorio o centru Partizana Brunu Kaboklu.

Crno-beli u četvrtak gostuju litvanskom timu u Kaunasu u 14. kolu Evrolige, a pored najave meča trener domaće ekipe imao je šta da kaže i na račun poslednjeg pojačanja Partizana.

"Kaboklo ima ogroman potencijal. Ima sličnosti sa Janom Veselim, obojica su počeli da igraju na poziciji niskog krila. Talentovan igrač, još se navikava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na evropsku košarku, ali već daje velike benefite", rekao je Maksvitis.

Meč između Žalgirisa i Partizana igra se u četvrtak od 19 sati u "Žalgirio Areni".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Evroliga,   Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobre vesti stižu iz Kaunasa – Partizanov trio trenirao

Izvor: B92, 13.Dec.2023

Košarkaši Partizana u četvrtak do 19 sati igraju protiv Žalgirsa u Kaunasu u 14. kolu Evrolige...Crno-beli su put Litvanije krenuli sa zdravstevnim problemima, osam-devet igrača je odradilo trening u Beogradu, ali iz Kaunasa stižu dobre vesti...Bilo je mnogo nepoznanica u vezi sa zdravstvenim stanjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.