Dobre vesti stižu iz Kaunasa – Partizanov trio trenirao

Izvor: B92, 13.Dec.2023, 23:31

Dobre vesti stižu iz Kaunasa – Partizanov trio trenirao

Košarkaši Partizana u četvrtak do 19 sati igraju protiv Žalgirsa u Kaunasu u 14. kolu Evrolige.

Crno-beli su put Litvanije krenuli sa zdravstevnim problemima, osam-devet igrača je odradilo trening u Beogradu, ali iz Kaunasa stižu dobre vesti.

Bilo je mnogo nepoznanica u vezi sa zdravstvenim stanjem Ognjena Jaramaza, Džejmsa Nanelija i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zeka Ledeja, ali su oni krenuli put Kaunasa i odradili su trernig u "Žalgirio areni", javlja Mozzart sport sa lica mesta.

Partizan pred ovaj meč ima skor 7-6, u seriji je od tri pobede i prošle sezone oba puta je slavio protiv litvanskog predstavnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STIGLA POTVRDA DOBRIH VESTI: Partizan znatno ojačan u Kaunasu!

Izvor: HotSport.rs, 14.Dec.2023, 00:52

Ognjen Jaramaz, Džejms Naneli i Zek Ledej,  krenuli  su put Kaunasa Košarkaši Partizana u četvrtak do 19 sati igraju protiv Žalgirsa u Kaunasu u 14. kolu Evrolige. Crno-beli su put Litvanije krenuli sa zdravstevnim problemima, osam-devet igrača je odradilo trening u Beogradu, ali iz Kaunasa stižu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.