Izvor: HotSport.rs, 10.Okt.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA EP: Rusi samo pretnja, Đorovićevi puleni 3/3 (FOTO) (VIDEO)

Mlada selekcija Srbije upisala je treći trijumf u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Ovoga puta je kao domaćin, u Novom Sadu na ‘Karađorđu’, sa 3:2 porazila goste iz Rusije.
Prvi gol je jedna prava majstorija Danila Pantića sa više od 20 metara. Fudbaler Partizana, kojem je nešto ranije povređena arkada, je u 14. minutu iz slobodgnog udarca sa leve strane na prelep način matirao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << golmana Rusije.

Nešto više od 10 minuta kasnije, Melkadze je dobro prodirao sa desne strane i uputio nezgodan udarac ka Radunoviću koji je uspeo da odbrani, ali je lopta otišla pravo u noge Žemaljedinovu kojem je ostao lakši deo posla.
Do poluvremena smo videli još dva gola. U 33. minutu je prilikom izvođenja kornera Andrija Živković prišao na pomoćnu igru, uputio centaršut iz ugla ravno pred gol Rusa, a najbolje se snašao Luka Jović koji se otarasio čuvara i sam izašao pred golmana, te zatresao mrežu.

Ruski tim je ovoga puta još brže stigao do izjednačenja. Najviše zahvaljujući Guljijevu koji je spoljnim delom stopala uputio izvanredan pas ka asistentu prvog kola, Melkadzeu, a nakon ispadanja defanzivaca Srbije, poemnuti igrač je sam izbio ispred golmana Srbije i rutinski pogodio mrežu.
FOTO: STARSPORT

Na pola sata do kraja je Srbija postavila konačan rezultat. I to izvanrednim kontranapadom. Nemanja Radonjić je dugo vukao loptu po sredini, potom je odložio na desnu stranu ka Živkoviću koji je uočio Jovića koji utrčava ka petercu Rusije. Lopta je stigla taman na vreme da Jović ispred golamana rivala postigne gol.
SRBIJA – RUSIJA 3:2 (2:2)
(Pantić 14, Jović 33, 60 – Žamaljedinov 26, Melkadze 42)
Srbija (4-2-3-1): Radunović – Stevanović, Jovanović, Milenković, Bogosavac – Grujić, Lukić (od 87’ Mesarović) – Živković, Pantić (od 64’ Mašović), Radonjić (od 78’ Pantović) – Jović.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post KVALIFIKACIJE ZA EP: Rusi samo pretnja, Đorovićevi puleni 3/3 (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.