Izvor: HotSport.rs, 10.Okt.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO NA TRENINGU: Školski kontranapad Orlića sa odličnom završnicom (VIDEO)

Prava goleada na ‘Karađorđu’ u okršaju mladih reprezentacija Srbije i Rusije.

Srbija je po treći put stigla do vođstva danas, drugi preko Luke Jovića.
Posle majstorije Danila Pantića iz slobodnjaka, Žemaledinov je doneo izjednačenje, ali je Jović ponovo bio strelac za novu prednost Srbije. Melkadze je doneo poravnanje krajem poluvremena.
A onda na tačno pola sata do kraja, odličan kontranapad Srbije. Radonjić >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je lepo pronašao Andriju Živkovića, da bi sjajan i dubok pas igrač Benfike uputio ka Joviću koji je u poslednjem momentu stigao loptu i poslao je iza ruskog golmana.

The post KAO NA TRENINGU: Školski kontranapad Orlića sa odličnom završnicom (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.