KRAJ SAGE: Stiže velika želja Dejana Stankovića, Zvezda dobija kapitalno pojačanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 10:15

KRAJ SAGE: Stiže velika želja Dejana Stankovića, Zvezda dobija kapitalno pojačanje

Čeka se potpis.

Fudbaleri Crvene zvezde su započeli pripreme za novu sezonu, a već za nekoliko dana dobiće značajno pojačanje.

Posle dva remija u prva dva kola, Španija danas (18.00) mora da savlada Slovačku kako bi prošla grupu. Ali i Slovaci sanjaju prolaz, a njima bi i remi verovatno odgovarao. Kvota na Španiju je 1,25, a na duplu šansu 1X 3,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Slovačka - Španija.

Crveno-beli bi tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vikenda trebalo da postanu jači za Nenada Krstičića, koji će za nekoliko dana dobiti papire od atinskog AEK-a, piše Maxbet sport.

Krstičić se navodno dogovorio sa “ratnicima” oko sporazumnog raskida ugovora, pa će crveno-beli moći da realizuju dolazak igrača koji je velika želja trenera Dejana Stankovića.

Krstičić je bio važna akrika u lancu Vladana Milojevića prilikom plasmana Zvezde u Ligu šampiona 2018. godine, ali i godinu ranije, kada je srpski klub izborio plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEOČEKIVANO: Zvezda ostaje bez VIĐENOG pojačanja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021

Zove ga još jedan evroligaš...Crvena zvezda je od završetka sezone u KLS Super ligi, angažovala tandem Budućnosti, Luku Mitrovića i Nikolu Ivanovića, a izgledalo je da se srpski i regionalni šampion sve dogovorio i sa reprezentativcem Aleksom Avramovićem...Posle dva remija u prva dva kola, Španija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.