OVAJ REKORD TEŠKO DA ĆE NEKO NADMAŠITI: Bivši igrač Zvezde POTPISAO za 23. klub u karijeri!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 15:39

OVAJ REKORD TEŠKO DA ĆE NEKO NADMAŠITI: Bivši igrač Zvezde POTPISAO za 23. klub u karijeri!

Debituje protiv Partizana.

Iako se činilo da će napadač Mladosti iz Lučana Milan Bojović postati apsolutni kralj liste strelaca Superlige svih vremena, trka za "zlatnu kopačku" nastaviće se i narednih sezona.

Posle dva remija u prva dva kola, Španija danas (18.00) mora da savlada Slovačku kako bi prošla grupu. Ali i Slovaci sanjaju prolaz, a njima bi i remi verovatno odgovarao. Kvota na Španiju je 1,25, a na duplu šansu 1X 3,95. Pogledajte sve kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kladionice MOZZART za Slovačka - Španija.

Naime, uprkos ispadanju Rada iz elite, bivši igrač Crvene zvezde Andrija Kaluđerović i dalje će špartati superligaškim terenima, pošto je potpisao ugovor sa Proleterom iz Novog Sada.

To će iskusnom napadaču biti 23. klub u karijeri, po čemu je rekorder na ovim prostorima. Ujedno imaće priliku da popravi golgeterski saldo od 79 pogodaka, jer ima samo jedan manje od "kralja strelaca" Bojovića.

A post shared by FK PROLETER Novi Sad (@fkproleterofficial)

Srpski fudbalski globtroter je karijeru počeo u OFK Beogradu, a zatim je igrao za: Njegoš iz Lovćenca, šabačku Mačvu, beogradski Hajduk, Spartak iz Subotice, Radnički iz Pirota, Rad, Crvenu zvezdu, Peking Guan (Kina), Rasing Santander (Španija), Vojvodinu, AEL Limasol (Kipar), Tun (Švajcarska), Brizbejn Ror (Australija), Al Šananiju (Katar), Žalgiris (Litvanija), Port (Tajland), Velington Finiks (Novi Zeland), Olimpiju iz Ljubljanu (Slovenija), Delhi Dajnamos (Indija), Inter Zaprešić (Hrvatska) i RFS iz Rige (Letonija).

Zanimljivo da je u četiri navrata oblačio dres Građevinara sa Banjice, a dva puta branio boje litvanskog Žalgirisa.

Zvaničan debi u crveno-belom dresu trebalo bi da ima u prvom kolu Superlige Srbije, kada se Proleter sastaje sa Partizanom.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.