NEOČEKIVANO: Zvezda ostaje bez VIĐENOG pojačanja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 15:21

NEOČEKIVANO: Zvezda ostaje bez VIĐENOG pojačanja!

Zove ga još jedan evroligaš.

Crvena zvezda je od završetka sezone u KLS Super ligi, angažovala tandem Budućnosti, Luku Mitrovića i Nikolu Ivanovića, a izgledalo je da se srpski i regionalni šampion sve dogovorio i sa reprezentativcem Aleksom Avramovićem.

Posle dva remija u prva dva kola, Španija danas (18.00) mora da savlada Slovačku kako bi prošla grupu. Ali i Slovaci sanjaju prolaz, a njima bi i remi verovatno odgovarao. Kvota na Španiju je 1,25, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na duplu šansu 1X 3,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Slovačka - Španija.

Sjajni košarkaš pružao je sjajne partije u dresu Estudijantesa, što nije promaklo ni čelnicima Baskonije.

Prošlogodišnji šampion Španije i redovan učesnik Evrolige uključio se u trku za dovođenje Avramovića, što nikako ne odgovara Zvezdi, kada se uporede budžeti ova dva kluba.

Podsetimo, nekadašnji košarkaš čačanskog Borca, OKK Beograda, italijanskog Varezea i Unikahe iz Malage je tokom takmičenja u ACB ligi prosečno beležio 16,4 poena, 3,5 asistencija i 2,9 skokova po meču.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.