KRAJ: Đoković pao posle drame - Tim prvi polufinalista u Londonu, Novak strepi

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2019, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ: Đoković pao posle drame - Tim prvi polufinalista u Londonu, Novak strepi

Najbolji srpski teniser u drugom kolu grupe “Bjorn Borg” izgubio od austrijskog predstavnika Borba za prvo mesto u grupi i polufinale u Londonu. U drugom kolu grupe “Bjorn Borg” Novak Đoković i Dominik Tim će odmeriti snage.Biće to 10. okršaj Srbina i Austrijanca. Podloga na završnom Mastersu definitivno više odgovara Novaku, pošto je Dominik sva tri trijumfa ostvario >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na šljaci.Đoković je na startu takmičenja pobedio Matea Beretinija (Italija), dok je Tim bio bolji od Rodžera Federera (Švajcarska). Ovo ujedno znači da će austrijski teniser, ako pobedi, proći sigurno dalje, dok će srpskom pored trijumfa biti potrebno nekoliko gemova u četvrtak protiv Švajcarca.
Pogledaj vesti o: London,   Tenis,   Federer

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković pao posle drame: Tim prvi prošao u polufnale, Novak mora da pobedi Rodžera!

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2019

Najbolji srpski teniser u drugom kolu grupe “Bjorn Borg” izgubio od austrijskog predstavnika Borba za prvo mesto u grupi i polufinale u Londonu je pripala austrijskom predstavniku. U drugom kolu grupe "Bjorn Borg" Dominik Tim je posle prave drame saladao Novaka Đokovića -...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.