KOD SAŠE SAMO OZBILJNO: Tomas otkrio da Filipovski ne voli šale (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 14:30

KOD SAŠE SAMO OZBILJNO: Tomas otkrio da Filipovski ne voli šale (VIDEO)

Crno-beli radno iskoristili pauzu.

Košarkaš Partizana Rašon Tomas važi za velikog šaljivdžiju, a upitan da li kod novog trenera Saše Filipovskog ima mesta za šalu odgovara odrično.

- Trener definitivno ne voli šale. Stalno ponavlja: "Bez šale". Imamo nekoliko fora, koje moramo da upotrebimo na terenu, da mu izmamimo osmeh barem jednom tokom sezone. On je ozbiljan, nema šale sa njim - zaključio je Tomas.

Američki košarkaš rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da se tim tokom pauze od 11 dana dobro spremao za dve naredne važne utakmice protiv Mornara u ABA ligi i Bahčešehira u Evrokupu.

- Iskoristili su ovo vreme, bacili smo se na posao. Većinom smo radili dva puta dnevno. Radili smo na osnovama, na građenju identiteta tima, na tome da budemo bolji kao celina - rekao je Tomas za TV Partizan.

Crno-bele u subotu u 9. kolu regionalne lige očekuje duel sa Mornarom u Baru, a četiri dana kasnije u Beograd stiže turski Bahčešehir.

S obzirom na formu Makabija, mnogi veruju da Zvezda večeras (20.05) ima dobru priliku u Tel Avivu da napravi evroligaški brejk. A kvota na dvojku je čak 3,90. Kec je 1,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makabi - Zvezda.

- Znamo koliko su važne dve naredne utakmice, Zbog toga smo jako radili tokom pauze, kako bismo se pripremili. Mornar je ofanzivno kavlitetan tim, zato trener stavlja akcenat na našoj odbrani. Želimo da to odradimo kako treba na utakmici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.