Oduvek u srcu Evrope: U četiri grada na četiri eventa u BiH obeležen Dan Evrope

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024, 09:04

Oduvek u srcu Evrope: U četiri grada na četiri eventa u BiH obeležen Dan Evrope

Sa gotovo 30 sati Live DJ programa uz nastup 19 izvođača u četiri grada na četiri eventa obeležen je Dan Evrope.
Naime, ofis Evropske unije u Bosni i Hercegovini, u saradnji sa festivalima "Freshwave", "Garden of Dreams", "From Herz With Love" i agencijom "Zeus Agency", u subotu 11. maja organizovao je povodom obeležavanja Dana Evrope 2024. pod krilaticom "Oduvijek u srcu Evrope", nastupe svetski poznatih DJ-eva u Banjaluci, Mostaru, Sarajevu i Tuzli.
Nezaboravno veče, uz fantastične nastupe izvođača: Oxia na Kastelu u Banjoj Luci, Henry Saiz u Sarajevu na platou ispred Pozorišta mladih, Musumeci u Omladinskom kulturnom centru Abrašević u Mostaru, Nipplepeople na Sonom trgu u Tuzli, ostaće upamćeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.